Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

ΕΥΑ ΜΥΛΩΝΑ, Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Είμαι Ψυχολόγος Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Έχω ολοκληρώσει το Τετραετές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας / Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας (Κε.Σ.Με.Θ.) καθώς και την ετήσια μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Έχω ασχοληθεί με την ατομική ψυχοθεραπεία ενηλίκων με ζητήματα που αφορούν άγχος, κατάθλιψη, έλλειψη νοήματος, αυτογνωσία και αυτοανάπτυξη, διαπροσωπικές σχέσεις, διαζύγιο, απώλεια, πένθος, σχέσεις ζευγαριού και γονεϊκοι ρόλοι μέσα στην οικογένεια. Έχω εργαστεί στην παιδική προστασία και στην υποστήριξη ευάλωτων ομάδων σε συνθήκες κρίσης. Ενώ τέλος έχω ασχοληθεί με τη θεραπεία εφήβων, καθώς και με τη συμβουλευτική γονέων. Τα τελευταία χρόνια παρέχω υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας συστημικής προσέγγισης πραγματοποιώντας δια ζώσης και διαδικτυακές συνεδρίες.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία - Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική - Κε.Σ.Με.θ. (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης, Κέντρο Συστημικής Μελέτης & Θεραπείας)

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση - Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Σχολική Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!