Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Φιλέρη Ερμίνα -σπάνιο αλλά μετά της γιαγιάς!- και είμαι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με μετεκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.. Το ζωηρό ενδιαφέρον μου για τις ιστορίες των ανθρώπων μετουσιώθηκε μεγαλώνοντας σε επάγγελμα, που εξασκώ με σεβασμό και ειλικρινές ενδιαφέρον να σχετιστούμε θεραπευτικά. Οι σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους αλλά και με τον κόσμο που τους περιβάλλει απαιτούν αυτή την αφοσίωση, σε μία κοινωνία που συνεχώς μεταβάλλεται από εμάς και συνάμα αλλάζουμε κι εμείς μαζί της. Άλλωστε όπως είπε και ο σπουδαίος ψυχολόγος Lev Vygotsky “γινόμαστε ο εαυτός μας μέσα από τους άλλους“. Η συστημική προσέγγιση αναπτύχθηκε περί το 1950 και ήταν εκείνη που για πρώτη φορά υποστήριξε ότι πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάζουμε το άτομο από “τα μέσα” παρά να παρατηρήσουμε το περιβάλλον του και τις σχέσεις του με αυτό. Έτσι, σταματήσαμε να βλέπουμε απέναντι μας τον ασθενή με τα συμπτώματα και αρχίσαμε να διερευνούμε το πώς δημιουργήθηκαν οι “δυσλειτουργικές” συμπεριφορές. Οι συστημικοί θεραπευτές αντλούμε αισιοδοξία από το γεγονός ότι τα συστήματα που μας πλαισιώνουν εξελίσσονται διαρκώς και συνεπώς δίνουμε περισσότερη σημασία στο “πώς επικοινωνεί κανείς για το πρόβλημα του παρά στο ίδιο το πρόβλημα!”. Επιμορφωτικά, το ενδιαφέρον μου έχει επικεντρωθεί στα παιδιά. τους εφήβους και τους γονείς, ενώ εργάζομαι τόσο ιδιωτικά όσο και σε κέντρο ειδικών θεραπειών στην πόλη της Χαλκίδας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!