Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Ελισάβετ Παππά είναι Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αριθμό πρωτοκόλλου 9322. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Συστημική - Οικογενειακή Θεραπεία στο κέντρο ΣΚΕΨΥΣ. Κατέχει πιστοποιητικά επιμόρφωσης στη Διάγνωση και Θεραπεία των Ψυχικών Διαταραχών μέσω εφαρμογής της Νευροεπιστήμης στη Μουσικοθεραπεία και τη Σωματική Ψυχοθεραπεία όπως και στη Διαπαιδαγώγηση κατά τη Σχολική Ηλικία από το ΕΚΠΑ. Παράλληλα, εκπαιδεύεται στην Διαχείριση και Αντιμετώπιση των Διατροφικών Διαταραχών και της Παχυσαρκίας μέσω του ΚΕΑΔΔ. Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά διατηρώντας ιδιωτικό γραφείο κεντρικά στην Αθήνα. Παρέχει ατομικές συνεδρίες, οικογενειακή θεραπεία, συμβουλευτική γονέων, θεραπεία ζεύγους και ομάδες ενηλίκων. Έχει εργαστεί σε κέντρο ειδικών θεραπειών καθώς και σε πλαίσιο διεθνούς οργανισμού όντας αρμόδια για την ψυχοκοινωνική αξιολόγηση, υποστήριξη και ένταξη έφηβων & ενήλικων προσφύγων, διαχείριση τραύματος όπως και θυμάτων έμφυλης βίας. Παράλληλα, προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε Οικοτροφεία Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της ΕΠΑΨΥ συμβάλλοντας στα θεραπευτικά πλάνα των ενοίκων και στο Χαμόγελο του Παιδιού διεξάγοντας ενδονοσοκομειακές επισκέψεις και παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά και εφήβους που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία. Ακόμη, έχει εκπαιδευτεί πάνω σε κλίμακες νευροψυχολογικής αξιολόγησης και ολοκλήρωσε την πρακτική της σε Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων, οργανώνοντας κοινοτικές παρεμβάσεις, συμμετέχοντας σε ομάδες γονέων και σε δράσεις κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Πένθος

Σχέσεις

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Διατροφικές διαταραχές

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!