Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Ελίνα Κατσαδούρη είναι απόφοιτος Ψυχολόγος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας- Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών» από το τμήμα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση Ψυχοθεραπείας στο Κολλέγιο Ανθρωπικών Επιστημών ICPS, εκπαίδευση πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοθεραπείας (EAP). Έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση ως Ψυχολόγος σε ψυχιατρικά και γενικά νοσοκομεία, έχει συνεργαστεί με κέντρα λογοθεραπείας-εργοθεραπείας και επί του παρόντος εργάζεται παρέχοντας συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης και ψυχοθεραπείας σε κατοίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Επιπρόσθετα, αρθρογραφεί στο διαδικτυακό περιοδικό "Animartists". Βρίσκεται σε συνεχή ατομική ψυχοθεραπεία, επαγγελματική εποπτεία και σε επαφή με τις επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο των ανθρωπιστικών επιστημών. Σύμφωνα με εκείνη, η ψυχοθεραπεία αποτελεί εναν ασφαλή τόπο όπου ο άνθρωπος συναντά τον εαυτό του.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Προαγωγή Ψυχικής Υγείας - Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών - Ιατρική Σχολή Αθηνών

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!