Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ελευθερία Κανάκη, είμαι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αποφοίτησα το 2014 από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 2019 ειδικεύομαι στο τετραετές πρόγραμμα του «Λόγω Ψυχής» στο συνθετικό μοντέλο Συστημικής Ψυχοθεραπείας SANE, που εμπλουτίζει τη συστημική προσέγγιση στην ψυχική υγεία με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, την αφηγηματική ψυχολογία και τα ευρήματα από τις νευροεπιστήμες και βρίσκει εφαρμογή στην ψυχοθεραπευτική δουλειά με άτομα, οικογένειες και ομάδες. Έχω εκπαιδευτεί και κατέχω δίπλωμα Συστημικής συμβουλευτικής από το Κέντρο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής «Περί Ψυχής». Επιπλέον, το 2015 εξειδικεύτηκα στην Ειδική Αγωγή με ετήσιο σεμινάριο στο Κέντρο Ψυχοφυσιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω παρακολουθήσει ετήσια επιστημονικά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ψυχική Υγεία παιδιών και εφήβων στο Γενικό ΝοσοκομείοΠαίδων «Π & Αγλαία Κυριακού» και στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο - Αμαλία Φλέμιγκ (Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων) αλλά και ενηλίκων στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο - Αμαλία Φλέμιγκ. Από το 2016 δουλεύω σε Κέντρα Ειδικής Αγωγής, στην αξιολόγηση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών αλλά και στην ψυχοεκπαίδευση παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές (Διαταραχές αυτιστικού φάσματος, ΔΕΠ-Υ), γι’ αυτό και έχω παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια. Τέλος, δουλεύω συμβουλευτικά και ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες/γονείς αλλά και εφήβους παρέχοντας συναισθηματική και ψυχολογική υποστήριξη. Εποπτεύομαι τόσο στο εργασιακό μου πλαίσιο (τα τελευταία τέσσερα χρόνια), όσο και στο εκπαιδευτικό (τα τελευταία δύο χρόνια) αλλά λαμβάνω και ατομική εποπτεία.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!