Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Βρατσίστα Ελευθερία και είμαι απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας της Θεσσαλονίκης. Αποτελούσε την πρώτη επιλογή της σταδιοδρομίας μου, κινούμενη από γνήσιο ενδιαφέρον να κατανοήσω την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις διεργασίες που τη διέπουν. Για αυτό το λόγο συνεχίζω να εκπαιδεύομαι μέσα από σεμινάρια σε ζητήματα που βασανίζουν επανειλημμένα την εποχή στην οποία ζούμε, όπως είναι η ενδοοικογενειακή βία, το τραύμα με όλες τις μορφές του και το άγχος. Έχω παρακολουθήσει εκπαίδευση στη ψυχοδυναμική προσέγγιση και αυτή είναι η μέθοδος, που κατα βάση χρησιμοποιώ. Είμαι εκπαιδευμένη να αναλύω και να ερμηνεύω μέσα από έναν επιστημονικό φακό την ανθρώπινη συμπεριφορά, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων που αναζητούν τις αιτίες στις εμπειρίες του παρελθόντος και τα ασυνείδητα δυναμικά για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Με βαθιά κατανόηση των τρόπων με τους οποίους οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι εμπειρίες μας διαμορφώνουν την συμπεριφορά μας, είμαι εξοπλισμένη να βοηθήσω όποιον το έχει ανάγκη να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του. Στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου για να βοηθήσω να βελτιωθεί η ζωή του και να συμβάλλω στην καλύτερη κατανόηση της καθημερινής του εμπειρίας. Πρόκειται για ένα ταξίδι προς την αυτο-γνωσία που μπορεί να μοιάζει μακρινό, σίγουρα όχι όμως μοναχικό.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Πένθος

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Αυτοανάπτυξη

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Tμήμα Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία -

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Η τέχνη της ψυχοθεραπείας - Ινστιτούτο Ψυχολογίας και Υγείας

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Παρέμβαση σε κατάσταση κρίσης - Ινστιτούτο Ψυχολογίας και Υγείας

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!