Ελένη Βλάσση

Ελένη Βλάσση

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής

Ψυχολόγος με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος

Πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για άσκηση του επαγγέλματος Ψυχολόγου. Έχει πιστοποιημένη γνώση και πτυχίο Ψυχολογίας από Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας προσφέροντας βέλτιστες υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Σύντομο βιογραφικό

Η Ελένη Βλάσση είναι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2018. Σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα φοιτά στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διαχείριση Γήρατος και Χρόνιων Νοσημάτων. Στο πλαίσιο της δια βίου επιμόρφωσης έχει παρακολουθήσει σεμινάριο εξειδίκευσης στην ειδική αγωγή, του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης, έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο σπουδών, στις δεξιότητες κλινικής συνέντευξης & ψυχοδιαγνωστική, από το Ινστιτούτο ψυχολογίας και υγείας, ενώ αυτό το χρονικό διάστημα παρακολουθεί μεταπτυχιακά σεμινάρια υπό την αιγίδα της Α' ψυχιατρικής κλινικής του Αιγινήτειου νοσοκομείου και του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ, πάνω στη Συμπεριφορική θεραπεία των αγχωδών διαταραχών, καθώς και στη κλινική ψυχοπαθολογία.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!