Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ελένη Ασήμογλου και εργάζομαι ως ψυχολόγος στην Αθήνα. Είμαι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και μεταπτυχιακού διπλώματος στις Σπουδές Κινηματογράφου από το Πανεπιστήμιο του Newcastle (Αγγλία). Εκπαιδεύτηκα στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία και στην θεραπεία μέσω τέχνης στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο Αθηνών, κι ακολουθώ μία συνθετική προσέγγιση. Παρέχω συνεδρίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής, έχοντας ασχοληθεί με διάφορα ζητήματα όπως το άγχος, την κατάθλιψη, τον πανικό, την αυτοεικόνα, το πένθος, τα ΛΟΑΤ+ θέματα, κι άλλα. Στόχος μου είναι να προσφέρω έναν ασφαλή χώρο όπου μπορείτε να εξερευνήσετε ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, και να εργαστούμε μαζί ώστε να βρούμε λύσεις σε όσα σας προβληματίζουν.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Film Theory And Practice - Newcastle University

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ψυχαναλυτική & Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική Προσέγγιση - Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης Ψυχοθεραπεία Μέσω Τεχνών

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!