Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Προπτυχιακές Σπουδές (B.Sc.) στην Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο Κρήτης Μεταπτυχιακές Σπουδές (M.Sc.) στην Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία - UCLAN (University of Central Lancashire) Εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία - Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής) Εκπαίδευση στο EMDR (Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας) Στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος, έκανα την πρακτική μου άσκηση στο ψυχιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου και συμμετείχα στη διεπιστημονική ομάδα, παρακολούθησα τα εξωτερικά ιατρεία των ψυχιάτρων και ήμουν μέλος στην εποπτευόμενη ομάδα ατόμων με ψυχιατρικά νοσήματα σε ξενώνα βραχείας παραμονής. Έπειτα εργάσθηκα ως ψυχολόγος στη Μ.Κ.Ο. Νόστος, όπου υποστήριξα συμβουλευτικά οικογένειες και άτομα στην ομαλή ένταξη τους στην Αθήνα και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Ακόμη, απασχολήθηκα στη Μ.Κ.Ο. ΜΕΤΑδραση σε ξενώνα ασυνόδευτων ανηλίκων, φροντίζοντας την ψυχική τους υγεία αλλά και την καλή διαβίωσή τους στον ξενώνα. Κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19, απασχολούμαι στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Α’ Αθήνας και Δ’ Αθήνας σε σχολεία της Αττικής, υποστηρίζοντας συμβουλευτικά τις σχολικές μονάδες, τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Επίσης, παρείχα ατομικές θεραπείες και συμβουλευτική γονέων στο κέντρο θεραπειών Σκέψις και Λόγος. Αυτό το διάστημα πραγματοποιώ ατομικές ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες παιδιών και ενηλίκων σε ιδιωτικό γραφείο, και εξ αποστάσεως. Τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα σχετίζονται με τη διαχείριση ζητημάτων καθημερινής φύσης, όπως αγχώδεις διαταραχές, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διαταραχή ύπνου, προσεγγίζοντάς τα με τεχνικές αυτό-παρατήρησης και σταδιακής αναδόμησης των δυσπροσαρμοστικών σκέψεων και πεποιθήσεων.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Πανεπιστήμιο Κρητης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία - CBT - ΕΠΙΨΥ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Applied Clinical Psychology - UCLAN

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία - ΕΠΙΨΥ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Θεραπεία EMDR - Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!