Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Έλενα Ανεμογιάννη είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και στη συνέχεια συνεργάστηκε με κέντρα ειδικών θεραπειών στην Αττική όπου αναλάμβανε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες και συμβουλευτική γονέων. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με πλήθος σχολικών μονάδων του Υπουργείου Παιδείας παρέχοντας υποστηρικτικό έργο σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό πλαίσιο. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και επιμορφώσεων. Πλέον εργάζεται ιδιωτικά πραγματοποιώντας συνεδρίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής ατομικής, ζεύγους, γονέων.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!