Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ειρήνη Σεραφείμ, είμαι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων από το Πανεπιστήμιο του Leiden στην Ολλανδία. Επιπλέον, ειδικεύομαι στην Προσωποκεντρική και Focusing-Βιωματική Ψυχοθεραπεία, ένα 4-ετές πρόγραμμα εξειδίκευσης από το Ελληνικό Κέντρο Focusing. Έχω δεκαετή εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα και Ολλανδία με παιδιά, εφήβους και ενήλικες που αντιμετωπίζουν καθημερινές δυσκολίες ή/και ψυχικές διαταραχές. Από το 2016 εργάζομαι σε ανθρωπιστικούς οργανισμούς στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε ευάλωτο προσφυγικό και γηγενή πληθυσμό, ενώ από το 2018 εργάζομαι ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια πραγματοποιώντας συνεδρίες μέσω διαδικτύου, αλλά και δια ζώσης. Μέσα στη θεραπευτική συνθήκη, αποβλέπω στη δημιουργία μιας σχέσης ασφάλειας και εμπιστοσύνης έχοντας ως κεντρικό άξονα τον σεβασμό προς τη διαφορετικότητα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ψυχοσωματική

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία -

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων -

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Bsc - Ψυχολογία

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Msc - Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Μετεκπαίδευση - Προσωποκεντρική και Focusing Βιωματική Ψυχοθεραπεία

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!