Ειρήνη Γιαννούλη

Ειρήνη Γιαννούλη

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Συστημική

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι η Ειρήνη Γιαννούλη και είμαι κάτοχος ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Αποφοίτησα από το Deree College με πτυχίο Ψυχολογία πιστοποιημένο από το Open University της Αγγλίας και το NECHE των Ηνωμένων Πολιτειών και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το University of Sheffield της Αγγλίας. Επιθυμώντας περεταίρω εξειδίκευση παρακολούθησα στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων το πρόγραμμα της Συστημικής - Οικογενειακής ψυχοθεραπείας. Επιπλέον, έχω παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια σημαντικής θεματολογίας διαφορετικών ηλικιακών και κοινωνικών ομάδων όπως το πένθος, θέματα ρόλων στην οικογένεια, Συμβουλευτική Γονέων, και για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Στο παρελθόν έχω δουλέψει με ενήλικες και εφήβους σε διαφορετικές δομές.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!