Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ειρήνη Βερυκίου, είμαι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, κάτοχος Βachelor και Μaster ψυχολογίας από το University of East London. Το master μου είναι στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία, όπου εκπαιδεύτηκα στο CBT και στη Συστημική προσέγγιση, με πρακτική στη Συστημική. Επιπλέον, έχω ολοκληρώσει τετραετές πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, από τα ‘’Σύγχρονα Αμφιαράεια’’ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συνθετικής Ψυχοθεραπείας. Έχω πραγματοποιήσει την πρακτική μου άσκηση στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, του Ρίου Πατρών. Στην επαγγελματική μου πορεία έως σήμερα έχω εργαστεί σε κατασκήνωση ως ψυχολόγος, στο Χαμόγελο του παιδιού, σε Δομές Αστέγων και Δομή Κακοποιημένων γυναικών στο Δήμο Πατρέων. Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο και παράλληλα συνεργάζομαι με λογοθεραπευτήρια στην Πάτρα, όπου πραγματοποιώ οικογενειακές συνεδρίες, συμβουλευτική γονέων και ψυχοεκπαίδευση παιδιών. Επίσης, πραγματοποιώ ψυχοθεραπευτικές ομαδικές συνεδρίες στον Σύλλογο Ρευματοπαθών Πατρών. Έχω υπάρξει εθελόντρια Ψυχολόγος σε ομάδες καρκινοπαθών και στα Κοινωνικά Ιατρεία πραγματοποιώντας ατομικές συνεδρίες σε Πάτρα και Ναύπακτο. Ακολουθώ την συνθετική προσέγγιση η οποία περικλείει ένα σύνολο προσεγγίσεων (γνωστική-συμπεριφορική, ψυχοδυναμική, υπαρξιακή, συστημική, Gestalt) και καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα, καθώς ο άνθρωπος αποτελεί ένα πολυδιάστατο ον. Επέλεξα αυτή τη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση διότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και η συνθετική προσέγγιση έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου. Πιστεύω ότι το να είσαι ψυχολόγος είναι κάτι ιερό, που απαιτεί πίστη και αγάπη για τον συνάνθρωπο, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο θεραπευόμενος να νιώθει ασφαλής, προστατευμένος και ότι κάποιος τον ακούει και τον κατανοεί χωρίς να τον κρίνει. Εξειδίκευση: Άγχος-Στρες, Κρίσεις πανικού, Φοβίες, Ιδεοψυχαναγκασμοί, Κατάθλιψη, Εξαρτήσεις, Διαζύγιο, Πένθος, Αυτοανάπτυξη, Σχέσεις

Πιστοποιημένη ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!