Εβίτα Αντωνίου

Εβίτα Αντωνίου

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Ψυχοδυναμική

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Αντωνίου Εβίτα και βασική μου αξία είναι ο άνθρωπος και η διατήρηση της ψυχικής του υγείας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και επιδεικνύοντας αρετές, όπως η ακεραιότητα και ο σεβασμός προς τον συμβουλευόμενο. Έχοντας σπουδάσει Ψυχολογία στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας και πραγματοποιήσει δύο μεταπτυχιακά στο Εδιμβούργο, Ψυχική Υγεία για παιδιά και εφήβους και Ψυχαναλυτική Συμβουλευτική, κύριος επαγγελματικός μου στόχος είναι η εφαρμογή εξατομικευμένων θεραπευτικών μεθόδων, σε συνδυασμό με την οικοδόμηση ισχυρών διαπροσωπικών σχέσεων προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη πρόοδος και θεραπευτική αλλαγή. Εγώ λειτουργώ σας συνοδοιπόρος σε αυτό το θεραπευτικό ταξίδι και μερικά από τα θεραπευτικά μου εργαλεία είναι η ενεργητική ακρόαση, η άνευ όρων αποδοχή, η αναδρομή στο παρελθόν, η προσκόλληση, η έμφαση στο συναίσθημα, η σιωπή, τα όνειρα και γενικά διάφορες τεχνικές που θα μας φέρουν πιο κοντά στο υποσυνείδητο.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Αυτοανάπτυξη
Άγχος-Στρες
Πένθος
Σχέσεις
Κατάθλιψη
Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία - Πρόγραμμα Ψυχολογίας - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 2008-2013
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Ανθρώπινες Σχέσεις και Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική, Ανθρώπινο Δυναμικό Σκωτίας (Human Develpment Scotland σε συνεργασία με το Napier University) -
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Ψυχική Υγεία για Παιδιά και Νέους - Πανεπιστήμιο Εδιμβούργου (The University of Edinburgh), 2013-2014

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!