Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Δρ. Δήμητρα Παχή. Είμαι ψυχολόγος με αναγνώριση από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (CPsychol, BPS) και σύμβουλος σχέσεων με αναγνώριση από το Βρετανικό Σύλλογο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (MBACP, BACP). Έχω ειδικευτεί και δουλέψει πάνω στη συμβουλευτική σχέσεων στο μεγαλύτερο πάροχο συμβουλευτικής σχέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Relate. Στα πλαίσια της εργασίας μου έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη συμβουλευτική ζευγαριών που ζουν στο εξωτερικό ή κατάγονται από διαφορετικές χώρες. Επίσης έχω ακολουθήσει εκπαίδευση όσον αφορά θέματα γονιμότητας, παρέχοντας υποστήριξη κατά τη διάρκεια των διαφόρων σταδίων ή των δυσκολιών που προκύπτουν σε θέματα αναπαραγωγής. Η επιστημονική μου κατάρτιση βασίζεται σε μία πολυετή πανεπιστημιακή (διδακτική και ερευνητική) καριέρα στη Ψυχολογία στο Ηνωμένο Βασίλειο (2004-2020) και σε συγγραφικό έργο με βάση πρωτογενή έρευνα σε διεθνή επιστημονικά βιβλία, περιοδικά, καθώς και σε πολλά επιστημονικά συνέδρια.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σχέσεις

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!