Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

O Κατσαμάς Διονύσης είναι Ψυχολόγος, αποφοίτησε με BSc (Hons) στην Ψυχολογία και με μεταπτυχιακό MA Counselling and Psychotherapy από το University of East London, ενώ παράλληλα ασκούσε το επάγγελμα στο Συμβουλευτικό Σταθμό Πετρούπολης και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (Medecins Sans Frotieres). Εργάζεται αδιάκοπα στο πεδίο τα τελευταία 10 χρόνια, με ιδιαίτερη έμφαση στη δύσκολη περίοδο της καραντίνας. Η περαιτέρω εκπαίδευσή του σε συνθετικό μοντέλο θεωρίας προσέγγισης, ήτοι στους τομείς της 1) προσωποκεντρικής, 2) γνωστικής-συμπεριφορικής και 3) ψυχοδυναμικής θεραπείας, και η πορεία του στον χώρο από το 2013 μέσω ημερίδων και συνεδριών τού έδωσαν τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου, εδραιώνοντας στις συνεδρίες του συνθήκες εμπιστοσύνης και οικειότητας. Παράλληλα συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές του, διευρύνοντας περαιτέρω τις γνώσεις του σε νέους τομείς.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Psychology - University of East London

Πτυχίο
Πτυχίο

School Psychology - University of Essex

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Counselling and Psychotherapy - University of East London

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Αναγνώριση δράστη, ομολογίες κατηγορουμένων και ετυμηγορίες ενόρκων: Η ανθρώπινη μνήμη στο εδώλιο - Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Αντιμετωπίζοντας το Διαζύγιο: Στρατηγικές Μετάβασης από Άνδρες και Γυναίκες - Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ο δράκος σκοτώθηκε, η μάγισσα δεν πέθανε: Θεραπεία σχημάτων στις διαταραχές προσωπικότητας - Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Σκέφτομαι και Νιώθω - Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Το ευ ζην του εργαζομένου: Απολαμβάνω την κάθε μέρα στη δουλειά μου, πάρα τις δυσκολίες - Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!