Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Δημήτρης Ναθαναηλίδης | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτρης Ναθαναηλίδης είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές ειδίκευσης στην Κλινική Ψυχολογία και Ψυχοπαθολογία στο πανεπιστημίο Paris V Rene Descartes της Σορβόννης. Είναι, επίσης, κάτοχος μεταπτυχιακού στη θεραπεια μέσω τέχνης, με ειδίκευση στη χοροθεραπεία. Ζει και εργάζεται ως κλινικός ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής στο Παρίσι, όπου συνεχίζει την εκπαίδευσή του στην ψυχαναλυτική μέθοδο. Δουλεύει με παιδιά και ενήλικες και διαθέτει εμπειρία σε μεγάλο φάσμα της ψυχοπαθολογίας (αγχώδεις διαταραχές, συναισθηματικές διαταραχές, διαταραχές προσωπικότητας και συμπεριφοράς ), καθώς και σε δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ο καθένας όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με σημαντικές αλλαγές και αποφάσεις της ζωής του.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!