Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι απόφοιτος Ψυχολογίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατόπιν, έχω μετεκπαιδευτεί στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ). Έχω αναλάβει την ψυχοθεραπεία ενηλίκων σε ποίκιλλες δομές ψυχικής υγείας (ΕΚΕΨΥΕ, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης) καθώς και στο ιδιωτικό μου γραφείο. Μέσω της δουλειάς μου, επιδιώκω να βοηθήσω τον θεραπευόμενο να καταλάβει το «γιατί» βιώνει συμπτώματα ψυχικής δυσφορίας, όπως έντονο άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, ψυχοσωματικές ενοχλήσεις, ιδεοψυχαναγκασμούς ή προβλήματα στις σχέσεις. Εφόσον μαζί εξερευνήσουμε και καταλάβουμε το «γιατί», στην συνέχεια ξεκινούμε μια διαδικασία από κοινού διερεύνησης του πώς μπορεί να επέλθει η αλλαγή. Αξιοποιώ την θεραπευτική μας σχέση ως πυξίδα για την κατανόηση το πού εμποδίζεται ο θεραπευόμενος στις σχέσεις του με άλλους ανθρώπους της ζωής τους (φιλικές, ερωτικές, εργασιακές) και του πώς θα μπορούσε να αρχίσει να σχετίζεται με νέους, πιο ικανοποιητικούς τρόπους. Στόχος μου είναι να διευκολύνω τον θεραπευόμενο να αντικρίσει όσα τον καθηλώνουν και να βρει τις δικές του λύσεις, παραμερίζοντας τα εκάστοτε ψυχικά εμπόδια.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολόγιας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!