Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Δήμητρα Χασιώτη, είμαι ψυχολόγος (MSc) και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχική Υγεία και Κλινική Ψυχολογία στο London South Bank University. Εγγεγραμμένο μέλος της British Psychological Society και της Greek Psychological Association. Έχω εργαστεί σε διάφορα περιβάλλοντα, μεταξύ άλλων, σε δημόσια ψυχιατρικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, σε κέντρα ψυχικής υγείας στο εξωτερικό καθώς και σε διεθνείς μη κυβερνητικούς οργανισμούς,με επιζώντες/σασες πολέμου, βασανιστηρίων και σεξουαλικής κακοποίησης παρέχοντας ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία σε άνδρες, γυναίκες, εφήβους, οικογένειες και LGBTQIA+ άτομα.Η εργασιακή μου εμπειρία με έχει φέρει κοντά με βιωμένες εμπειρίες τραύματος, έντονου άγχους, φόβου, πένθους, κατάθλιψης και άλλων ψυχοκοινωνικών προβλημάτων.Βασικός άξονας της θεραπευτικής μου προσέγγισης είναι ότι τα σχετιζόμενα με την ψυχική υγεία προβλήματα γίνονται καλύτερα κατανοητά μέσα στο ψυχο-κοινωνικό τους πλαίσιο. Αντιμετωπίζοντας το επάγγελμά μου με υπευθυνότητα, η δουλειά μου βρίσκεται υπό συνεχή εποπτεία έμπειρων συναδέλφων.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Psychology - University of Crete

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Mental Health and Clinical Psychology - London South Bank University

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία - Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Έρευνας

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!