Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Μετά το πτυχίο μου στην Ψυχολογία (BSc), σπούδασα Κλινική Νευροψυχολογία (MSc). Στη συνέχεια αποφάσισα πως θα ήθελα μια πιο 'φιλοσοφική' παρά 'νευροψυχολογική' ματιά στης επιστήμης μας και συνέχισα τις σπουδές μου στην Φιλοσοφία της Γνωσιακής Επιστήμης (ΜΑ, cum laude). Έχω ολοκληρώσει πρακτική άσκηση σε πλαίσια της Ελλάδας και του εξωτερικού (όπως το Δρομοκαΐτειο, τα κέντρα ΑΚΤΙΟΣ) και έχω εργαστεί με παιδιά και ενήλικους που βιώνουν ένα φάσμα δυσκολιών ή διαφορετικών αναγκών. Η υπαρξιακή προσέγγιση στην οποία εκπαιδεύομαι, διερευνά το σχετίζεσθαι, στο εδώ και τώρα, και μέσα από την ψυχοθεραπευτική σχέση. Είμαστε σε μια συνεχόμενη διαδικασία αυτοδημιουργίας, ‘γίγνεσθαι’, και μέσα από την θεραπεία μπορούν να ανοιχτούν οι δρόμοι προς την ελευθερία και ευθύνη που έχουμε απέναντι στον εαυτό μας. Εργάζομαι στην Ολλανδία, όπου διατηρώ γραφείο (στα αγγλικά και ελληνικά), διεκδικώ τον τίτλο NIP PSYCHOLOOG (nederlands instituut van psychologen) και βρίσκομαι σε εποπτεία και προσωπική θεραπεία. Η πρακτική μου βασίζεται στην ανοιχτότητα, τον σεβασμό και την αποδοχή, και είμαι ενεργή στην ψυχοθεραπευτική και επιστημονική κοινότητα.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Ψυχοσωματική

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Applied Psychology - University of Derby

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Philosophy of the Cognitive Science - University of Groningen

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Clinical Neuropsychology - University of Groningen

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία - Γίγνεσθαι

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!