Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η εκπαίδευση μου στη συστημική ψυχοθεραπεία ξεκίνησε 4 χρόνια πριν. Η συγκεκριμένη προσέγγιση βασίζεται στη θεωρία των συστημάτων, δηλαδή ένα σύνολο των στοιχείων που βρίσκονται σε αλληλεπίδραση και αλληλεξάρτηση. Βλέπω τους θεραπευομένους μου, μέσα απο το φακό των συστημάτων, τα οποία μπορεί να είναι η οικογένεια, οι εργαζόμενοι σε μια εταιρεία, οι μαθητές σε μια τάξη, οι κάτοικοι μιας πόλης κ.α. Κάθε τέτοιο πλαίσιο έχει τη δική του δομή και αλληλεπίδραση και θεωρώ σημαντικό το άτομο να δει πως λειτουργεί μέσα σε αυτά και να αναλογιστεί την αξία της κυκλικότητας. Πάντα δίνω την απαραίτητη φροντίδα στις ανάγκες και τα αιτήματα των θεραπευόμενων μου, με τρόπο παραγωγικό για τη θεραπευτική πορεία. Συνεργατικά θέτουμε στόχους για το μέλλον και την έκβαση της θεραπείας. Το ατομικό ξεχωριστό υλικό που φέρνει κάθε άτομο, κάνει τη θεραπευτική διαδικασία και τη θεραπευτική σχέση μοναδική και ξεχωριστή.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Πένθος

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία - University of Central Lanchassire

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

4ετης εκπαίδευση στη συστημική-οικογενειακό θεραπεία - Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων

Σεμινάριο
Σεμινάριο

« Κλινική ψυχολογία παιδιού και εφήβου (10 μήνες) - ΕΚΠΑ

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Κοινωνική Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων (6 μήνες) - ΕΚΠΑ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!