Σύντομο βιογραφικό

Είμαι η Διαμαντία, ολοκλήρωσα τις πρώτες μου σπουδές στην Ψυχολογία το 2017 και από τότε βρίσκομαι σε ένα συνεχές ταξίδι εκπαίδευσης και εξέλιξης. Στόχος μου είναι να προσφέρω ένα ασφαλές περιβάλλον προσαρμοσμένο πάντοτε στις ανάγκες σου, έτσι ώστε να αισθανθείς άνετα για να προσεγγίσουμε μαζί καταστάσεις και συναισθήματα που σε δυσκολεύουν. Δεσμεύομαι να δημιουργώ μια θεραπευτική σχέση που κυριαρχούν ο σεβασμός και η κατανόηση. Ως ψυχολόγος με εξειδίκευση στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία, συνδυάζω στις συνεδρίες μου τις προσεγγίσεις της Γνωστικής-Συμπεριφορικής και της Προσωποκεντρικής. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης μου απέκτησα τις δεξιότητες για τις online ατομικές συνεδρίες και το ερευνητικό μου ενδιαφέρον αφορούσε τις εξ-αποστάσεως συνεδρίες. Η εμπειρία μου σε 24ωρη γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης ηλικιωμένων και οίκο ευγηρίας με έχει εφοδιάσει κατάλληλα ώστε να εργάζομαι αποτελεσματικά με άτομα από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και πολιτισμικά υπόβαθρα. Παράλληλα μπορώ να υποστηρίξω τις οικογένειες και τους φροντιστές ατόμων με άνοια, παρέχοντας εργαλεία και εφόδια προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές συναισθηματικές προκλήσεις Μια ακόμη σημαντική πληροφορία για εμένα είναι η αγάπη μου για τις ταινίες που με οδήγησε στην εκπαίδευση της κινηματογραφοθεραπείας. Η τέχνη αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτικός τρόπος θεραπείας, που ενθαρρύνει την αυτογνωσία και την έκφραση μέσα από την εξερεύνηση συναισθημάτων, σκέψεων και προσωπικών εμπειριών.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κατάθλιψη

Άγχος-Στρες

Αυτοανάπτυξη

Κρίσεις πανικού

Σχέσεις

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Integrative Counseling & Psychotherapy - University of Derby

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Cinematherapy - National & Kapodistrian University of Athens

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Alzheimer's Disease and Related Dementias - National & Kapodistrian University of Athens

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Managing Separation - Parents' Divorce - National & Kapodistrian University of Athens

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Specialiazation in Child Psychology - University of the Aegean

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Working with Infidelity - The Open University

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!