Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Νιάρου Δέσποινα, είμαι Κλινική Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος σε ισχύ από το 2007, όπου και αποφοίτησα από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Επιπλέον, παρέχω δια ζώσης και διαδικτυακές συνεδρίες και συνεδρίες EMDR σε ενήλικες από το 2015 έως και σήμερα σε Ελλάδα και Ολλανδία, όπου έχω ζήσει κι εργαστεί τα τελευταία 7 χρόνια. Οι μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Τμήμα Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Leiden της Ολλανδίας καθώς και η μετεκπαίδευσή μου στο Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας της Αθήνας στην θεραπευτική μέθοδο EMDR παρείχαν εξειδικευμένες γνώσεις στην Γνωστικο-συμπεριφορική προσέγγιση για την αντιμετώπιση διαταραχών άγχους, διαφόρων ειδών φοβίας, καθώς και διαταραχών διάθεσης. Επιπλέον, ειδικεύομαι στην αντιμετώπιση σύνθετων και απλών τραυματικών εμπειριών και βιωμάτων καθώς και στην εφαρμογή τεχνικών χαλάρωσης και οραματισμού. Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και παρακολούθηση σεμιναρίων (όπως για παράδειγμα στις θεματικές της έμφυλης βίας, των διατροφικών διαταραχών, των εξαρτήσεων και την διαχείριση της κρίσης σε στιγμές αβεβαιότητας όπως αυτής που προκύπτει από την πανδημία) συνεχίζουν να εμπλουτίζουν την συνθετική μου προσέγγιση κι αντιμετώπιση της ανθρώπινης εμπειρίας από όποια δυσκολία κι αν προέρχεται.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!