Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι ψυχολόγος με εξειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία και ψυχοθεραπεύτρια. Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Foundations of Clinical Psychology στο University of Southampton. Στην παρούσα φάση ολοκληρώνω την 5ετή μου εκπαίδευση στην Υπαρξιακή και Φαινομενολογική Ανάλυση, ενώ έχω παρακολουθήσει ετήσια εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ομαδική Ανάλυση και τη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. Έχω εργαστεί σε υπηρεσίες δευτεροβάθμιας ψυχικής υγείας στη Μεγάλη Βρετανία (NHS), σε κέντρα ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα, καθώς και στο ιδιωτικό μου γραφείο στην Αθήνα, το οποίο και λειτουργεί στην Αγία Παρασκευή από τον Ιανουάριο του 2023. Έχω συνεισφέρει εθελοντικά σε διάφορες δομές και οργανώσεις στην Ελλάδα, όπως το Δημοτικό Ιατρείο της Αγίας Παρασκευής, η PRAKSIS, και το Δίκτυο Ακούγοντας Φωνές. Με ενδιαφέρει η σύνθεση διαφορετικών ιδεών, ψυχοθεραπευτικών μοντέλων και τεχνικών προκειμένου να προσαρμόσω τη θεραπεία στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ανθρώπου. Βλέπω την ψυχοθεραπεία ως συνάντηση και συνομιλία όπου δίνεται η ευκαιρία να αναπτυχθεί κλίμα εμπιστοσύνης και να ανοιχθούν νέοι δρόμοι και δυνατότητες. Έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι, το ιαματικό της ψυχοθεραπείας βρίσκεται στην ατμόσφαιρα εκείνη που επιτρέπει να μιληθούν όσα δεν έχουν έως τώρα μιληθεί με έναν τρόπο που απελευθερώνει και ανοίγει το βλέμμα. Δουλεύω με ανθρώπους που βιώνουν όλο το φάσμα ψυχικών δυσκολιών αλλά και με ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό και τον κόσμο τους μέσα από την ψυχοθεραπεία. Τέλος, διατηρώ έντονο ενδιαφέρον για τα κοινωνικά θέματα που επηρεάζουν την ψυχική υγεία και την εφαρμογή εναλλακτικών, μη καταπιεστικών μεθόδων ίασης που δεν παθολογικοποιούν τον ανθρώπινο πόνο.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Πένθος

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Foundations of Clinical Psychology - University of Southampton

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ομαδική Ανάλυση - Ελληνικό Δίκτυο Ομαδικών Αναλυτών

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία - University of Leeds

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Υπαρξιακή και Φαινομενολογική Ανάλυση - Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής και Φαινομενολογικής Ανάλυσηςς

Σεμινάριο
Σεμινάριο

2-Day Trauma Conference The Body Keeps the Score with Bessel A. van der Kolk, M.D - Non-Profit Organisation PESI

Σεμινάριο
Σεμινάριο

6-Day Maastricht Interview Training For Hearing Voices and for for Problematic Thoughts, Beliefs & Paranoia - National Paranoia Network of England

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!