Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Δανάη Αϋφαντή είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου. Έχει ολοκληρώσει τετραετή ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και θεραπείας Θεσσαλονίκης (Κε.Σ.Με.θ.Θ). Έχει επίσης αποκτήσει Δίπλωμα Κλινικής Εκπαίδευσης στην Ψυχική Υγεία από την Α’ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Π.Θ. στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και έχει ολοκληρώσει το διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Παιδαγωγική Μέσω Τέχνης – Εμψύχωση Ομάδας με Συστημική Προσέγγιση" στο Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής, Ροδάκινο . Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων. Έχει εκπονήσει Πρακτική άσκηση στο ΚΕΘΕΑ και έχει εργαστεί σε κοινωνικές δομές, σχολικές μονάδες και χώρους ειδικής αγωγής. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά και αναλαμβάνει περιστατικά εφήβων, ενηλίκων, ζευγαριών και οικογένειας καθώς επίσης συνεργάζεται και με Κέντρα Ειδικών Θεραπειών ως εξωτερική συνεργάτης παρέχοντας στήριξη γονέων, ψυχοεκπαίδευση για τον αυτισμό και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές, καθώς και συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε παιδιά εφήβους, ενήλικες και οικογένειες.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Διατροφικές διαταραχές

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

2ΕΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ - ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

4ΕΤΗΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ - Α' ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Π.Θ. Γ.Ν ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ - ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!