Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Βίκυ Παληαρούτα και είμαι ψυχολόγος και συστημική - οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων. Σπούδασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Ψυχολογίας και έχω ολοκληρώσει το τετραετές πρόγραμμα ειδίκευσης πάνω στο Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Θεραπείας, από το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Εργάζομαι με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες. Επίσης, είμαι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού πάνω στην Διοίκηση Υπηρεσιών.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!