Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Βίκη Κούτρα και είμαι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Ψυχολογίας και συνέχισα τις Σπουδές μου στο University of Central Lancashire, αποκτώντας Μεταπτυχιακό τίτλο στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία. Έχω εκπαιδευτεί στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο DGVT Erlangen (Deutsche Gesellschaft für Verhaltenstherapie) και στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία στην Ψυχοσωματική Κλινική Röhn-Klinikum AG Psychosomatische Klinik Bad Neustadt an der Saale, όπου και εκπαιδεύτηκα στην Τραυματοθεραπεία και εργάζομαι τα τελευταία χρόνια παρέχοντας ατομική και ομαδική θεραπεία σε πλήθος ασθενών. Συνεχίζω τις σπουδές μου και στην Προσωποκεντρική και Focusing-Βιωματική Ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Κέντρο Focusing, καθώς με ενδιαφέρει να γνωρίσω τον άνθρωπο σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!