Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ο Βασίλης Σκανδάλης είναι προσωποκεντρικός ψυχοθεραπευτής, ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Προσωποκεντρικής και Βιωματικής Προσέγγισης και εκλεγμένο μέλος του του διοικητικού συμβουλίου (Δ.Σ.) της Γαλλόφωνης Ένωσης Προσωποκεντρικών και Βιωματικών Ψυχοθεραπευτών – AFPC στις Βρυξέλλες (2022 - 2025). Σπούδασε με ολική υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με αριστείο ενώ, η αγάπη του για τα παιδιά και την γονεϊκότητα τον έκανε να ειδικευτεί και στην Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα από την Gordon Hellas διοργανώνοντας εκπαιδευτικές, βιωματικές και υποστηρικτικές ομάδες γονέων. Σήμερα, ασκεί το επάγγελμα του ψυχοθεραπευτή σε Ελλάδα και Βέλγιο τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό πλαίσιο ενώ, τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη διερεύνηση των θεμάτων φύλου, σεξουαλικότητας και φεμινισμού καθώς και την επεξεργασία νέων αντιλήψεων και διαστάσεων πάνω στην προσωποκεντρική προσέγγιση. Από τον Ιανουάριο του 2022 είναι μέντορας στο Tipping Point in Education, μέσω του οποίου ενδιαφέρται να ενισχύσει τους μαθητές των σχολείων της περιφερειακής Ελλάδας στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό καθώς και, δίνοντας το παρόν στις προκλήσεις των καιρών, είναι ενεργό μέλος του Συνεργατικού Περιοδικού Ψυχολογίας, Πολιτισμού και Συνειδητότητας «Animartists» από το 2016 έως σήμερα.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Κρίσεις πανικού

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Τραύμα

Σεξουαλική υγεία

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!