Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Βασιλική Ντουρντουρέκα | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης -Αρ .Άδειας 2375049(14977) και τώρα ολοκληρώνω την εκπαίδευσή μου στην Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT), στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς (Παράρτημα Μακεδονίας). Από τα πλαίσια της πρακτικής μου στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής (Θεσσαλονίκη) ήρθα σε επαφή με ομαδικές αλλά και ατομικές συνεδρίες οικογενειών και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Έπειτα από την ολοκλήρωση των σπουδών μου συνέχισα να εργάζομαι παρέχοντας τις υπηρεσίες μου στο Κέντρο Διημεύρεσης & Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑΜΕΑ “Τα παιδιά της Άνοιξης” πραγματοποιώντας παρεμβάσεις, με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες τόσο των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ αλλά και των οικογενειών τους. Παράλληλα σε συνεργασία με διάφορα κέντρα ειδικών θεραπειών παρείχα εξατομικευμένες συνεδρίες σε γονείς και παιδιά. Σήμερα εργάζομαι για το ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ "Συζωή" όπου παρέχω υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, και στις οικογένειες αυτών, ενώ παράλληλα στο ιδιωτικό του γραφείο αναλαμβάνω θεραπείες ενηλίκων και παιδιών.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Γνωστική Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία - - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!