Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Βάλια Κουβάκη είναι απόφοιτη Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Toulouse II και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στη Θετική Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το πρώτο της πτυχίο είναι από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει συνεργαστεί με δομές ψυχικής υγείας και με ψυχοπαιδαγωγικά κέντρα ασκώντας συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, εφήβους, ζευγάρια και οικογένειες που ζητούν υποστήριξη. Διετέλεσε επιστημονικά υπεύθυνη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ηλιούπολης και του Κέντρου Πρώιμης παρέμβασης του Φορέας Ψυχικής Υγείας «Έδρα». Εργάστηκε στο Συμβουλευτικό Κέντρο γυναικών του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας με γυναίκες επιζώσες ενδοοικογενειακής βίας και γυναίκες σε ευαλωτότητα. Υπηρετεί στην δημόσια εκπαίδευση ως ψυχολόγος και πιο συγκεκριμένα στα ΚΕΔΑΣΥ Πειραιά ενώ διατηρεί ιδιωτικό γραφείο και εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ενήλικε, ζευγάρια και εφήβους χρησιμοποιώντας τις μεθοδολογίες της συστημικής ψυχοθεραπείας εμπλουτισμένη με τις αρχές της Θετικής Ψυχολογίας. Έχει εκπαιδευτεί στην Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) και στην συγκινησιακά εστιασμένη θεραπεία ζεύγους (EFT) .

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σχέσεις

Πένθος

Κρίσεις πανικού

Κατάθλιψη

Άγχος-Στρες

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο Toulouse II Γαλλία

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

ΦΠΨ - Πανεπιστήμιο Ιωναννίνων

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο Toulouse II Γαλλία

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Θετική Ψυχολογία, Εφαρμογές Συμβουλευτικής - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

EFT - ICEEFT

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

WISK V - ΚΕΘΕΣΥ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Μαθησιακές Δυσκολίες - ΕΚΠΑ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική Ψυχοθεραπεία - ΑΚΜΑ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!