Αθηνά Κουμιώτη

Αθηνά Κουμιώτη

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Συστημική

Σύντομο βιογραφικό

Η Αθηνά Κουμιώτη, είναι Ψυχολόγος _ Συστημική θεραπεύτρια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας, του πανεπιστημίου Κρήτης. Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει την εκπαίδευση της πάνω στην συστημική προσέγγιση θεραπείας! Εργάστηκε για 5 χρόνια σε πολυδύναμο κέντρο του Ρεθύμνου, πραγματοποιώντας συνεδρίες με παιδιά, εφήβους, γονείς αλλά και ομαδική θεραπεία σε ομάδες ενηλίκων! Από τον Σεπτέμβριο του 2022 διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα
Σχέσεις
Διατροφικές διαταραχές
Κρίσεις πανικού

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!