Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Γεια σας. Ονομάζομαι Άσπα Κωνσταντουδακη,είμαι ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια, πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου (αρ.πρωτ.3671 ) . Έχω ολοκληρώσει 5ετη εκπαίδευση στην Συστημική - Οικογενειακή θεραπεία στο κέντρο ΣΚΕ.ΨΥΣ ( πιστοποιημένο από την E.F.T.A) και αυτήν την περίοδο εκπαιδεύομαι στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική θεραπεία και συγκεκριμένα στην Θεραπεία Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ) σε συνεργασία με το Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Έχω εργαστεί εθελοντικά σε πολλές κοινωνικές δομές , έχω προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής στην Μ.Κ.Ο "Συνύπαρξη" παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και πραγματοποίησα την πρακτική άσκηση μου στον Ξενώνα Ψ.Κ.Α. «Αριάδνη» – Προστατευόμενο Διαμέρισμα του ΕΠΑΨΥ. Τα τελευταια 2 χρόνια συνεργάζομαι με την διαδικτυακή γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης "Be strong" (www.bestrong.org.gr) και παράλληλα διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο στην Αθήνα. Εργάζομαι ψυχοθεραπευτικά σε ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων όπως αυτογνωσία, άγχος, κρίσεις πανικού, διαχείριση πένθους, προβλήματα σχέσεων, διατροφικές διαταραχές, με ενήλικες , ζευγάρια, και οικογένειες. Δική μου προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος, και σεβόμενη την μοναδικότητα και τις ιδιαιτερότητες που κάθε άνθρωπος έχει, επιχειρώ να κατανοήσω τον ψυχισμό του σε βάθος και να γίνω συνοδοιπόρος στο όμορφο ταξίδι της ψυχοθεραπείας και της αλλαγής του.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Διατροφικές διαταραχές

Πένθος

Κρίσεις πανικού

Κατάθλιψη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΠΤΥΧΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ε.Α.Π - ΕΑΠ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Διατροφικές Διαταραχές - ΕΠΙΨΥ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ομαδική Αναλυση - HopeinGA

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική θεραπεία - Σκε.ψυς

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!