Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Αριάδνη Ντινοπούλου είναι Ψυχολογος απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακές Σπουδές (MSc) στην Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιού και Εφήβου στην Ιατρική Σχολή Αθηνών (Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία) και ειδικεύεται στη Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση. Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με παιδιά, εφήβους & ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί σε ψυχομετρικά εργαλεία αξιολόγησης ψυχικής υγείας και νοητικού δυναμικού. Η θεματολογία που καλύπτει η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει τη διαχείριση κρίσεων, την αντιμετώπιση δυσκολιών στην ρύθμιση συναισθημάτων σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες (όπως άγχος, πένθος, θυμός, φοβίες), τις δυσκολίες προσαρμογής, νευροαναπτυξιακές διαταραχές, τη διαχείριση διαταραχών εικόνας του εαυτού (όπως χαμηλή αυτοεκτίμηση, αναξιοπιστία), τις δυσκολίες στην επίτευξη στόχων (π.χ. αναβλητικότητα), προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, την ανάπτυξη της ψυχολογικής ευελιξίας και την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας. Συνολικά, προσεγγίζει το θεραπευόμενο και τις ψυχολογικές δυσκολίες του τόσο ενδοατομικά όσο και στη βάση συγκεκριμένων πλαισίων και διαπροσωπικών σχέσεων που αναπτύσσει στην διάρκεια της ζωής του σε διαφορετικά πλαίσια-συστήματα (π.χ οικογενειακές/κοινωνικές σχέσεις κ.α.).

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σεξουαλική υγεία

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιού & Εφήβου - Ιατρική Σχολή Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική - Ροδάκινο - Κέντρο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!