Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Έίμαι ψυχολόγος στον τομέα της Κλινικής και Κοινωνικής Ψυχολογίας, απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικευόμενη ψυχοθεραπεύτρια στο Albert Ellis Institute of Athens, όπου εκπαιδεύομαι στην Λογικοσυναισθηματική Γνωστική Συμπεριφορική Προσέγγιση (REBT) και παρέχω ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε ενήλικες. Έχω ολοκληρώσει τη μετεκπαίδευσή μου στη Θετική Ψυχολογία (Πάντειο Πανεπιστήμιο), την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση - Ολιστική Προσέγγιση (Πάντειο Πανεπιστήμιο) καθώς και την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση και Ψυχολογία της Νεανικής Σχέσης (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης, εργάστηκα στη δομή «Άρσις» – Κέντρο Υποστήριξης Νέων στη Θεσσαλονίκη, παρέχοντας ψυχολογική και εκπαιδευτική στήριξη σε παιδιά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!