Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Δρ Αρετή Ευθυμίου είναι Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Γνωσιακή Επιστήμη. Ο διδακτορικός της τίτλος αφορούσε έρευνα σχετικά με τις οικογένειες που φροντίζουν άτομα με άνοια. Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική θεραπεία. Ειδικεύεται σε αγχώδεις διαταραχές σε ενήλικες, διαταραχές διάθεσης σε ενήλικες και ανθρώπους άνω των 60 ετών. Επιπλέον, αναλαμβάνει την αξιολόγηση Νοητικών Λειτουργιών για διάγνωση διαταραχών μνήμης σε ανθρώπους άνω των 60 ετών καθώς, ατομικές συνεδρίες νοητικής ενδυνάμωσης και στήριξη οικογενειακών φροντιστών ατόμων με άνοια.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Πένθος

Φοβίες

Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Βασική Γνωσιακή Επιστήμη - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Διδακτορικό
Διδακτορικό

Διδακτορικός τίτλος τμήμα Νοσηλευτικής - Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Δίπλωμα στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία - Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!