Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Γειά σου! Ονομάζομαι Αντιγόνη Χρηστάκη και είμαι κάτοχος BSc Psychology από το University of Sheffield (2019). Σε συνέχεια των σπουδών μου ακολούθησα εκπαίδευση στην Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Προσέγγιση στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έχω ολοκληρώσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα ACT Therapy (Acceptance & Commitment Therapy) για ενηλίκους , καθώς και προγράμματα που αφορούν την ψυχική υγεία στην παιδική και εφηβική ηλικία. Έχω εργασθεί ως ψυχολόγος σε κατασκήνωση νέων και παράλληλα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ιδιωτικό τομέα. Βασική μου προτεραιότητα είναι η δημιουργία μιας θεραπευτικής σχέσης που χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, άνευ όρων αποδοχή και αμοιβαίο σεβασμό, με σκοπό να δουλέψουμε συνεργατικά τα θεραπευτικά αιτήματα.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Διατροφικές διαταραχές

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

BSc Psychology - University of Sheffield (2019)

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ACT for Beginners - Dr. Russ Harris (Online Course)

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου - Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Beyond Binaries: Embracing Gender, Sex and Relationship Diversity - British Gestalt Journal

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ψυχολογία Εφήβου - Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Τσαούση Α.Π. ΕΟΠΠΕΠ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!