Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Άννα, είμαι Ψυχολόγος- Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια και τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι με τη ψυχική υγεία. Από μικρή ηλικία με απασχολούσαν οι συμπεριφορές των ανθρώπων και απορούσα γιατί να μην είμαστε όλοι χαρούμενοι και ήρεμοι. Τέτοιου είδους προβληματισμοί με οδήγησαν στο να σπουδάσω ψυχολογία θέλοντας να βοηθήσω τον κόσμο να γίνει χαρούμενος και να ξεπερνάει τις ανθρώπινες δυσκολίες. Σπούδασα και εργάστηκα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ. Έχω συνεργαστεί με διάφορα πολιτισμικά περιβάλλοντα αυτό με βοήθησε να κατανοήσω τη διαφορετικότητα και τις δυσκολίες της κάθε κουλτούρας αλλά και του κάθε ατόμου. Στην Αγγλία ασχολήθηκα με μικρές και μεγάλες ηλικίες, παρείχα διάγνωση και τρόπους διαχείρισης δύσκολων συναισθημάτων (θυμό, απογοήτευση, στεναχώρια). Στη συνέχεια συνεργάστηκα με το Δήμο Κηφισιάς και ιδιωτικά κέντρα ψυχοθεραπείας όπου παρείχα ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική σε ενήλικες. Μέσω του Μεταπτυχιακού μου εκπαιδευτικά στο συνθετικό μοντέλο (δηλαδή σύνθεση μεθόδων) όπου ανάλογα με τις δυσκολίες και την ιδιοσυγκρασία του κάθε ατόμου έμαθα να επιλέγω τις κατάλληλες τεχνικές έτσι ώστε ο κάθε θεραπευόμενος να μπορέσει να ανοιχτεί, να βοηθηθεί και να βελτιώσει τη ζωή του. Εργάστηκα σε σχολεία σε Ελλάδα και Αγγλία και αυτό με βοήθησε να κατανοήσω τις δυσκολίες των παιδιών και να παρέχω συμβουλευτική γονέων και τεχνικές βελτίωσης των ανθρώπινων σχέσεων. Πιστεύω πως ως ενήλικες χρειάζεται πρώτα να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε τον εαυτό μας. Να αντιληφθούμε πως οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας επηρεάζουν τη σχέση με τον εαυτό μας και δημιουργούν τη πραγματικότητα μας. Είμαι εδώ για να πάμε αυτό το ταξίδι της αυτογνωσίας μαζί, σε κάθε συνεδρία θα σε βοηθήσω να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου, να αντιληφθείς τι νιώθεις και μαζί να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της ζωής, βρίσκοντας υγιείς τρόπους διαχείρισης. Ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή, τη κάθε σχέση, τη κάθε στιγμή χωρίς φόβο, άγχος αλλά με θάρρος και υπομονή!

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!