Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία πάνω στην εφαρμοσμένη παιδοψυχολογία. Στη διάρκεια των σπουδών μου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και με την ολοκλήρωση τους, εργάστηκα εθελοντικά αλλά και επαγγελματικά με διάφορες δομές και μπόρεσα να αποκτήσω εμπειρία με πλυθυσμούς με ποικίλες δυσκολίες και ζητήματα προς διαχείριση. Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα και παράλληλα με την επαγγελματική συνεργασία μου με διάφορα πλαίσια μέσα στα χρόνια, αποφάσισα να εκπαιδευτώ στη Συστημική -Οικογενειακή προσέγγιση της Ψυχοθεραπείας. Η προσέγγιση αυτή που ακολουθώ ως επαγγελματίας βλέπει το άτομο, όχι ως μεμονωμένη και αποκομμένη οντότητα, αλλά ως μέρος συστημάτων και σχέσεων, όπως είναι η οικογένεια, το ζέυγος, το επαγγελματικό περιβάλλον, οι φιλικές σχέσεις μεταξύ άλλων. Η ματιά της προσέγγισης αυτής αλλά και του τρόπου με τον οποίο συνεργάζομαι με τους θεραπευόμενους μου είναι σχεσιακή, παρατηρώντας, αναλύοντας και δουλεύοντας αυτό το σχετίζεσθαι, σεβόμενη το άτομο που έρχεται για θεραπεία, το ρυθμό και ό, τι εκείνο φέρει μέσα στη θεραπεία. Για τον/την θεραπευόμενο/η είναι μία ευκαιρία να μπορέσει να βιώσει, μέσα από μία σταθερή θεραπευτική σχέση ασφάλειας και εμπιστοσύνης, οτι το σχετίζεσθαι μπορεί να συμβαίνει και με άλλους τρόπους, αλλά και να δει τον εαυτό του μέσα κι από άλλες ματιές.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!