Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Μάινα Άννα Μαρία είναι ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κλινική Ψυχολογία του Leiden University. Εκπαιδεύτηκε στην ψυχοθεραπεία στο Τετραετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία του Εργαστηρίου Συστημικής Σκέψης & Εκπαίδευσης. Έχει ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Κριτικές Προσεγγίσεις του Πεδίου των Εξαρτήσεων του Α.Π.Θ. και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή και Σχολική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει εργαστεί εθελοντικά ως ψυχοθεραπεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων σχολικής αναπτυξιακής, κοινωνικής και κλινικής ψυχολογίας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Διατροφικές διαταραχές

Άγχος-Στρες

Αυτοανάπτυξη

Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Ψυχολογία - Leiden University

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Eιδική Αγωγή - Πανεπιστημίου Αιγαίου

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Κριτικές Προσεγγίσεις του Πεδίου των Εξαρτήσεων - ΚΕΔΙΒΙΜ του Α.Π.Θ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Σχολική Ψυχολογία - Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!