Ανδριανή Κάνδηλα

Ανδριανή Κάνδηλα

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Συστημική

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Κάνδηλα Ανδριανή, είμαι ψυχολόγος- εκπαιδευόμενη οικογενειακή/ συστημική ψυχοθεραπεύτρια, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο τμήμα της Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννινων, με κατεύθυνση τον τομέα της Ψυχολογίας. Ολοκλήρωσα, επίσης, τις σπουδές μου σε προπτυχιακό επίπεδο στο τμήμα της Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου East London (UEL). Έχω εμπειρία στη συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία καθώς και κλινική εμπειρία έχοντας εργαστεί στο 414 ΣΝΕΝ (Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων). Έχω εργασθεί επίσης, στο Κέντρο Ημέρας Alzheimer Αμαρουσιου κάνοντας νοητική ενδυνάμωση και χορηγώντας ψυχομετρικά εργαλεία, ως ψυχολόγος.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Φοβίες
Άγχος-Στρες
Σχέσεις
Αυτοανάπτυξη
Κρίσεις πανικού
Κατάθλιψη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία -
Πτυχίο
Πτυχίο
Ψυχολογία -

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων - Συστημική Θεραπεία

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!