Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Κόκκαλη Αφροδίτη είναι εγγεγραμμένη Ψυχολόγος (BSc) με ειδικότητα στη Κλινική Ψυχολογία (MSc) και στην Συστημική-Οικογενειακή ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής της πορείας έχει εργαστεί σε κλινικά πλαίσια όπως στη Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτιστικών του Γ.Ν Α. ‘Παίδων Παναγιώτη & Αγλαϊας Κυριακού’, την ψυχιατρική Εφήβων & Νέων του Γεννηματά, στην ψυχιατρική πτέρυγα υπερηλίκων στο 'Δρομοκαϊτειο', στο ψυχολογικό ιατρείο ενηλίκων & ψυχοσεξουαλικών διαταραχών στο 'Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά', αλλά και σε κέντρα θεραπειών με παιδιά & εφήβους, διατελώντας καθήκοντα ψυχομετρικής αξιολόγησης, ατομικής & ομαδικής ψυχοθεραπείας, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων & φροντιστών. Το παρών διάστημα εργάζεται στο Οργανισμό Κατα των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) με ενεργούς χρήστες και ιδιωτικά με έφηβους και ενήλικες. Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει εξειδικεύσεις στην Διαπροσωπική Θεραπεία (University of Columbia), την Ειδική Αγωγή (TEACCH/PECS), την Ιατρική Ψυχολογία (ΕΚΠΑ), σε μπαταρία Ψυχομετρικών Εργαλείων (WISC V, WAIS IV, WIPPSI III, MMPI, HTP, DAP, MMSE, MoCa κ.α.) όπως και συμμετοχή παρουσιάζοντας σε επιστημονικά συνέδρια έρευνες με θεματική τις εξαρτήσεις-ουσίες. Βάσει της βιωματικής και εκπαιδευτικής της πορείας στο θεραπευτικό ταξίδι προσεγγίζει το θεραπευόμενο και τις ψυχολογικές δυσκολίες του τόσο ενδοατομικά όσο και στη βάση συγκεκριμένων πλαισίων και διαπροσωπικών σχέσεων που αναπτύσσει στην διάρκεια της ζωής του σε διαφορετικά πλαίσια-συστήματα (π.χ οικογενειακές/ρομαντικές/φιλικές σχέσεις κ.α.). Γιατί όπως αναφέρει και ο Skinner ‘’Δεν είναι δυνατόν να καταλάβεις το σκάκι μόνο παρατηρώντας μεμονωμένα τα πιόνια του∙ θα πρέπει να εξετάσεις το παιχνίδι ως όλον και να δεις πως οι κινήσεις των μερών επηρεάζουν τη θέση και τις κινήσεις άλλων τμημάτων σε όλη την παρτίδα’’.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Πένθος

Σχέσεις

Διατροφικές διαταραχές

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!