Κόστος Ψυχοθεραπείας

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε την online ψυχοθεραπεία ποιοτική και προσβάσιμη σε όλους! Οι ψυχολόγοι του ClicktoTherapy είναι αυστηρά επιλεγμένοι επαγγελματίες με εξειδίκευση ο καθένας στον τομέα του.
Σου προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές συνεδρίας online ψυχοθεραπείας!

Το έχουν επιλέξει 3.150+ πελάτες

Νέες τιμες συνεδρίας

Από 35 € ατομική συνεδρία
ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝΤΙΜΗ
1 συνεδρία45 €
2 συνεδρίες80 € (40€/συνεδρία) κερδίζεις 20€
4 συνεδρίες140 € (35€/συνεδρία) κερδίζεις 40€ - το πιο δημοφιλές
διάρκειας 45'

Από 50 € θεραπεία ζεύγους
ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝΤΙΜΗ
1 συνεδρία60 €
2 συνεδρίες105 € (52.5 € /συνεδρία) κερδίζεις 15€
4 συνεδρίες200 € (50€/συνεδρία) κερδίζεις 40€ - το πιο δημοφιλές
διάρκειας 75'
 • Δωρεάν η συνεδρία γνωριμίας

 • Ιδιωτικό δωμάτιο θεραπείας

 • Πληρωμή με μέγιστη ασφάλεια

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η πρώτη συνεδρία γνωριμίας είναι δωρεάν και στη συνέχεια επιλέγεις αν θες να συνεχίσεις.

Θα έχεις πρόσβαση σε ιδιωτικό δωμάτιο με τον ψυχολόγο σου, για να πραγματοποιείτε τις online συνεδρίες διασφαλίζοντας την πλήρη ιδιωτικότητα και οι πληρωμές να πραγματοποιούνται με την μέγιστη ασφάλεια.

Κάρτα Visa, Mastercard, American express, DiscoverPowered by Stripe
4.8
1121 αξιολογήσεις
1121 αξιολογήσεις

Κορυφαίες αξιολογήσεις

 • Χ.Β.
  Νιώθω αποδοχή, κατανόηση και ασφάλεια από την ψυχολόγο μου. Από την προηγουμενη εμπειρία που είχα, είχα καταλήξει ότι δε με ικανοποιεί η ψυχαναλυτική μορφή ψυχοθεραπείας που είχε εφαρμόσει ο θεραπευτής μου. Χάρηκα πάρα πολύ όταν με συνδέσατε από μόνοι σας με ψυχολόγο που ακολουθεί συμπεριφορική μέθοδο και φαίνεται ότι ΑΥΤΟ χρειάζομαι!
 • Μ.Ζ.
  Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο εύκολο ήταν να συνδεθώ με κάποιον θεραπευτή και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το ότι έχω πρόσβαση στο ημερολόγιο του θεραπευτή μου και μπορώ να κλείσω θεραπείες εύκολα, χωρίς να μιλήσω με κάποιον, όπως και από την βοήθεια που λαμβάνω από το θεραπευτή μου. Ο επαγγελματισμός και η ποιότητα των θεραπειών είναι εντυπωσιακή επίσης.
 • Χ.Π.
  Επιλέγω πάντοτε το πακέτο με τις 4 συνεδρίες επειδή είναι το πιο οικονομικό. Η συνεργασία μου με την Ψυχολόγο μου ήταν και είναι άψογη και είμαι απολύτως ευχαριστημένη. Αυτή την περίοδο κάνω ένα διάλλειμα για να σκεφτώ όσα έχουμε συζητήσει και σίγουρα θα επανέλθω για να συνεχίσουμε!
 • Α.Σ.
  Από την πρώτη επαφή μου άρεσε πάρα πολύ κι έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Πραγματικά αισθάνομαι επιτέλους ότι μπορώ να μιλήσω άφοβα. Πραγματικά με βοηθάει η όλη διαδικασία, και ανυπομονώ κάθε φορά πριν από κάθε συνεδρία τι άλλο έχει να μου προσφέρει η ψυχολόγος μου.
 • Π.Χ.
  Αισθάνθηκα ότι μιλάω σε επαγγελματία, που σκοπό έχει να κατανοήσει τι συμβαίνει στην ψυχή και στο μυαλό μου και να θέλει να διαθέσει την επαγγελματική της βοήθεια. Παρά το γεγονός ότι η πρώτη συνεδρία ήταν δωρεάν, δεν προσπάθησε να με ελκύσει ως πελάτισσα αλλά σεβάστηκε την κατάσταση που μπορεί να βρίσκομαι.
 • Ν.Κ.
  Η βοήθεια σας είναι αλήθεια πολύτιμη και με βοηθάει εν μέρει να βγω από τη δική μου οπτική γωνία και να αντιμετωπίσω με νηφαλιότητα τα πράγματα. Ένιωσα αρκετά καλά από την πρώτη συνεδρία και πιστεύω πως χρειάζομαι και συνέχεια.
 • Α.Γ.
  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ψυχοθεραπεύτριά μου, γιατί αισθάνομαι ότι μπορεί να με καταλάβει και μπορεί να κάνουμε συνεδρίες για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλά νιώθω και μέσα από τις συνεδρίες ότι κατανοεί το πρόβλημά μου και σε ένα βαθμό έχει συμβάλλει θετικά σε αποφάσεις που έχω λάβει και θεωρώ ότι είναι για το καλό μου.
 • Ν.Π.
  Ήταν η πρώτη μου φορά online και πιστεύω θα με βοηθήσει αρκετά όποτε είναι 100% πιθανό να συνεχίσω γιατί ένιωσα άνετα να συζητήσω το πρόβλημα μου από την πρώτη συνεδρία. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας!

Online ψυχοθεραπεία - Ψυχολόγοι

Η online ψυχοθεραπεία , μέσω βίντεο, τηλεφώνου, email ή μέσω μηνυμάτων, υπάρχει στη μία ή την άλλη μορφή για περισσότερο από 20 χρόνια. Έρευνες έχουν αποδείξει πως η online ψυχοθεραπεία είναι ισάξια με την δια ζώσης ψυχοθεραπεία και στις περισσότερες περιπτώσεις μία εξέχουσα εναλλακτική μέθοδος θεραπείας.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της ψυχοθεραπείας εξ αποστάσεως είναι η ευκολία και η ευελιξία του προγραμματισμού της συνεδρίας από την άνεση του σπιτιού - ή οπουδήποτε και εάν βρίσκεσαι.

Μπορώ να διαλέξω τον Ψυχολόγο μου;

Η αναζήτηση του κατάλληλου Ψυχολόγου ίσως βιώνεται από πολλούς ως στρεσογόνα και χρονοβόρα διαδικασία. Οι περισσότεροι όταν βρίσκονται σε αναζήτηση θεραπείας φαντάζονται ποιά χαρακτηριστικά θα έχει ο άνθρωπος που θα είναι απέναντί τους και που θα τους ζητά να ξεδιπλώνουν εσώτερα κομμάτια τους κατά τις συνεδρίες.

Ακριβώς επειδή ένας Ψυχολόγος δεν είναι απαραίτητα κατάλληλος για όλους και δεν ταιριάζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους, αναλαμβάνουμε να βρούμε εμείς τον κατάλληλο ψυχοθεραπευτή σύμφωνα με το αίτημα και τα κριτήρια κάθε ενδιαφερόμενου.

Πώς θα ξέρω ότι είναι ο κατάλληλος ψυχοθεραπευτής;

Για να γίνει μία επιτυχημένη σύνδεση μεταξύ Ψυχολόγου και ενδιαφερόμενου, εξετάζονται όλα τα απαραίτητα κριτήρια με βασικό πυλώνα τη δημιουργία μιας ισχυρής θεραπευτικής συμμαχίας. Αυτό το πετυχαίνουμε αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας συνεχώς τον αλγόριθμο σύνδεσης, ο οποίος εξετάζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα.

Φυσικά είναι πιθανό να θες να δοκιμάσεις κάποια άλλη προσέγγιση ψυχοθεραπείας. Για να σε βοηθήσουμε να πάρεις το μέγιστο, προσφέρουμε τη πρώτη συνεδρία δωρεάν, ώστε να εξετάσεις εάν ο Ψυχολόγος σου ταιριάζει.