Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Νεκταρία Κανδυλάκη είναι Υποψήφια Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στη συνέχεια ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΚΠΑ, σε συνεργασία του McGill University του Καναδά, στο πρόγραμμα "Κλινική Νευροψυχολογία - Νοητικές Νευροεπιστήμες". Έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος και είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Νευροψυχολογικής εταιρείας. Παράλληλα με τις βασικές σπουδές, έλαβε εκπαίδευση στην τεχνική της Μουσικοθεραπείας και, ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό, προχώρησε σε εξειδίκευση στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία και την ειδική αγωγή. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων, και ενημερώνεται συνέχεια για τις εξελίξεις του κλάδου. Έχει εργαστεί τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές δομές ψυχικής υγείας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Psychology - University of Nicosia

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Νευροψυχολογία - Νοητικές Νευροεπιστήμες - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το McGill University of Canada

Διδακτορικό
Διδακτορικό

Υποψήφια Διδάκτορας Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία - Εταιρεία Γνωσιακών και Συμπεριφοριστικών Σπουδών

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Μουσικοθεραπεία - Ωδείο Όπερα Αθηνών

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Νευροψυχολογία και Ειδική Αγωγή: Ειδικές Τεχνικές Αξιολόγησης και Αποκατάστασης - ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!