Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Προσφέρω ένα ασφαλές περιβάλλον για ελεύθερη έκφραση και εξερεύνηση των δικών σου προσωπικών εμπειριών με στόχο την κατανόηση συνειδητών και ασυνείδητων επιθυμιών, φόβων και μοτίβων στη ζωή και τις σχέσεις. Πιστεύω ότι όταν δουλεύουμε με τα δυσάρεστα συναισθήματα σε ένα ψυχοθεραπευτικό πλαίσιο μπορούμε να τα μεταμορφώσουμε σε μία δύναμη ζωής. Ως εικαστική ψυχοθεραπευτής ξέρω ότι η τέχνη είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για να μεταμορφώσουμε κάτι δύσκολο σε κάτι πιο ανεκτό, ίσως και θετικό! Ένα μολύβι κι ένα χαρτί στην εικαστική ψυχοθεραπεία μας βοηθάει να εξερευνήσουμε βαθύτερα τα συναισθήματα μας, να τα εκφράσουμε μη λεκτικά, προωθεί την εύρεση δημιουργικών λύσεων στα προβλήματά μας και υποστηρίζει την συναισθηματική αυτο-ρύθμιση.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!